Stek lätt i stekpanna och tillsätt de övriga ingredienserna utan konjaken och salt och peppar. Mot slutet tillsätt den hackade persiljan, smaka av med konjak, salt och peppar
Smält Marabou mörk i micron. Tillsätt crème fraiche och smaksätt konjak. Marabou mörk. 1 msk konjak. Hacka chokladen grovt och lägg den i en skål tillsammans med smöret
Vill man piffa upp kakan ytterligare smaksätter man den med konjak eller rom. Smaksätt eventuellt med konjak eller rom och rör försiktigt tills det blir ordentligt blandat
använd choklad med smak och uteslut alkoholen - t ex Marabou Polka eller Lindt Chili. 150 gr choklad (jag använder Marabou 100 gr mjölkchoklad & 50 gr mörk choklad). 2-4 tsk whiskey/konjak
2 msk mörk rom eller konjak. 200 g mörk choklad med apelsinsmak, Marabou. 1. Mixa samman mandelmassa, fikon, mörk rom och sirap i matberedaren med kniven monterad
Om man vill kan man tillsätta en matsked rom, konjak eller whiskey. 250g Marabou mjölkchoklad 1 dl grädde 25g smör ev smaksättning Smält choklad att doppa i Så här gör du