Smör och ströbröd/riven kokos att bröa sockerkaksformen med. Här är enligt mig det rätta receptet – baserat på det gamla receptet från Marabou bakpulver, med en viss justering
kokos eller ströbröd. Så ni som inte äter kolhydrater eller socker får blunda nu Jag gjorde ist en kladdkaka med Marabou japp i och så gjorde jag jappfluff som jag spritsade uppe på
kokos eller ströbröd. Hade inga nötter som receptet angav utan fick använda mandel i stället och den tilltänkta mörka chokladen fick bytas mot Marabou mjölkchoklad som gömts från gottesugna små fingrar
Och jag bara älskar Marabou Premium Filled coconut. Dille på kokos. Jag har fått dille på kokos. Nu äter jag kokoskvarg, müsli med kokos och dricker kokosvatten
Kommer du ihåg den där chokladen Coco som Marabou hade, eller kanske har fortfarande. Lägg alla ingredienserna utom kokosflingor och mörk choklad i en tjockbottnad kastrull
HallonenHavregrynenNågra kokos flingorToppa med physalisfrukt. 1,5 grädde (vispad)4 dl cremefraiche (två burkar)200 gr smält choklad(vit marabou)Skalet av en citron( tvätta citronen och riv)Blanda ihop detta till en slät smetHäll upp i glas och in i kylen
marabou). Blanda allt utom kokos i en tjockbottnad kastrull. marabou). Rör ner kokosen i smeten. Doppa kokosbitarna i chokladen och låt dem ställna på bakplåtspapper (använd t
en på jobbet - jag hittade en kaka som såg spännande ut i Två Systrars Söta och dekorerade med ett "fågelbo" av hyvlad kokos (det krävs mycket fantasi för att tolka det som ett fågelbo, men det var i alla fall tanken
Smält den ljusa chokladen (det funkar bra med blockchoklad eller Marabou mjölkchoklad) i en skål i micron eller över vattenbad och häll sedan ner den i smeten
Mitt absoluta favoritrecept på Kärleksmums kommer från Leila Lindholm och då strör man över lite hackad Marabou mjölkchoklad med daim på smeten precis innan man stoppar in plåten i ugnen