Krossa kexen och tillsätt smält smör. Pressa ut kexblandningen hårt i en form med löstagbar botten. Häll blandningen över kexbottnen, täck formen med aluminiumfolie (För att den inte ska bli bränd uppepå) och grädda i ca 30 min. 200 g digestivekex. 200 marabou digistive
Smula sönder kexen i matberedare. Bred över gräddblandningen på digestivekexsmulet. 100 g marabou , grovhackad, tex salta mandlar. 160 g digestivekex. 200 g digestivekex. 160 g digestivekex. 200 g digestivekex
Sedan blev det kräftor och massa goda tillbehör, så som ostpaj (klicka här för recept på världens bästa ostpaj) dipper, bröd, kantarellsoppa, pesto, ost och kex
Krossa kexen i matberedare och blanda med smält smör och kolasås. 1 paket Mariekex eller Digestive ( 200 g ). 200 g mjölkchoklad (själv använder jag alltid Marabou). 1 paket Mariekex eller Digestive ( 200 g ). 200 g mjölkchoklad (själv använder jag alltid Marabou)
Smält smöret och mixa samman med ballerina kexen till en jämn smet. 180 g Ballerina marabou. Choklad, kola och flingsalt en underbar kombination om jag får bestämma
Denna gång blev det hallon och Marabou mjölkchoklad, otroligt lyckad kombination. Ingredienser8 st digestivekex3 dl grädde100 g philadelfiaost1 1/2 dl socker3 st ägg2 tsk vaniljsocker200 g Marabou mjölkchoklad2 dl frysta hallonGör så härSmula 8 st kex och lägg det i botten på en form med löstagbar kantVispa därefter i tre olika bunkar. 8 st digestivekex
marabou mörk. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och pösigt. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten
Mitt val föll på cheesecake och att jag då utelämnade botten med digestivekex. Ingredienser8 st digestivekex3 dl grädde2 tsk vaniljsocker3 äggulor100 g philadelphiaost, naturell1½ dl socker3 äggvitor200 g Marabou apelsin krokant1 apelsin, skalet + saften1 apelsin för dekorationGör så härSmula 8 st kex och lägg det i botten på en form med löstagbar kant. 8 st digestivekex. 200 g Marabou apelsin krokant