Första gången jag testade använde jag den makalöst goda chokladen Marabou Vinter som hade en julig smaksättning av bla nejlika, kardemumma, ingefära & kanel
½ kaka Marabou chili mörkchoklad (Läggs i efter halva tiden). Inte mycket action här, inne på 11. e dagen utan internet (och TV) här hemma, men mat lagar vi
Här finns det ju egentligen ingen gräns för vad man kan ha på istället för dajm, varför inte prova Geisha, favoritsmaken från Marabou eller en god exklusiv mörk choklad med fyllning
Marabou mjölkchoklad eller denna. Baren består av diverse fröer och nötter med en hint av kardemumma. [ Inlägget är en annons för bodystore & innehåller annonslänkar ]
Idag gör jag den med marabou apelsinkrokant. I orginalreceptet ska det även vara 1 tsk mortlad kardemumma - väldig gott till jul. 1 tsk mortlad kardemumma, nötter, apelsinskal eller annan smaksättning
Hacka chokladen i småbitar och rör ut i grädden tillsammans med smör och kardemumma. 200 g vit choklad med vanilj (Marabou). 1-1½ tsk kardemumma. 1-1½ tsk kardemumma
Pepparkakskrydda, choklad, kardemumma och kakao måste ju gå att använda till samma grundrecept och jag tror att jag numera kommer att bjuda på biscotti till kaffet året runt