Ibland bakar jag helt vanliga kakor och njuter dem med en svart kaffe ur en gammaldags kopp med fat. Här är enligt mig det rätta receptet – baserat på det gamla receptet från Marabou bakpulver, med en viss justering
Njut av choklad till kaffet eller lyxa till det framför fredagsfilmen. Det finns faktiskt en choklad från Marabou som både jag och Oskar fullkomligt älskar
Smält den ljusa chokladen (det funkar bra med blockchoklad eller Marabou mjölkchoklad). Vispa smör och florsocker med en elvisp och tillsätt sedan kaffet
Denna Brownie kaka blir väldigt gott med vispad grädde och kaffe. Jag använde mörkt choklad som var 70% kakao från Marabou Premium, jag tyckte att det blev lagom med 70% men gillar du inte mörkt choklad så kan du använda 55% mörkt choklad istället
Smält den ljusa chokladen (det funkar bra med blockchoklad eller Marabou mjölkchoklad) i en skål i micron eller över vattenbad och häll sedan ner den i smeten
( jag brukar ha i några droppar matolja när jag smälter marabou,. Tillsätt kaffe, kakao och havregryn (gärna i matberedare så grynen slås sönder ordentligt,