Du kan smaksätta din fudge med mörk choklad, marabou choklad, med eller utan nötter, kanske lakrits eller krossade polkagrisar eller i princip vad du vill
Tag pannan från plattan och rör ner smör och honung. Första gången jag testade använde jag den makalöst goda chokladen Marabou Vinter som hade en julig smaksättning av bla nejlika, kardemumma, ingefära & kanel
Tillsätt sedan smör och honung och låt koka någon minut. Pappas arbetskamrat tipsade om denna underbara fudge med smak av marabou och det är helt klar ett av de godaste julgodis jag gjort
Rör sedan ner honung, och smör , och bryt till sist ner den goda chokladen i blandningen. 1 msk honung. 180 gram Marabou med saltlakritssmak. 1 msk honung. 180 gram Marabou med saltlakritssmak
Rör sedan ner honung, och smör , och bryt till sist ner den goda chokladen i blandningen. Rör sedan ner honung, och smör , och bryt till sist ner den goda chokladen i blandningen
Julgodis - Tryffel som jag gjort av marabou apelsinkrokant (ca 15 st). 200 g marabou apelsinkrokant, se bild. 1 msk honung. 200 g marabou apelsinkrokant, se bild
70 g Marabou Premium cocoa coffee choklad. 1 msk honung. Vispa ägg, söt strö och honung i en bunke i ca 4 minuter så det blir fluffigt. 70 g Marabou Premium cocoa coffee choklad. 1 msk honung