Jag hade Marabou Oreos. Godaste glassen gör du själv. Jag förberedde också lite för en middag vi ska ha imorgon, jag gjorde bland annat en underbar glass, den är så god och enkel att göra på bara några minuter, man gör en grund glass och tillsätter den smak man vill, tex lakrits, choklad eller bär
Ljummen med glass eller vispgrädde. Hade inga nötter som receptet angav utan fick använda mandel i stället och den tilltänkta mörka chokladen fick bytas mot Marabou mjölkchoklad som gömts från gottesugna små fingrar
Servera med glass eller grädde. 200 gram marabou choklad. 200 gram marabou choklad. Så stolt över min 12 åriga dotter som gjorde en kladdkaka till oss med en massa polly i och en glasyr över
Testa denna även till vanlig vaniljglass eller i andra desserter, för den är otroligt god. 200 g hackad mörk choklad, Marabou. Till 9 portioner använde jag ca hälften, men resten går fort åt, antingen att äta som godis eller som strössel på glass, chokladmousse eller andra desserter. 200 g hackad mörk choklad, Marabou
50 marabou mjölk- och marabou mörk choklad)1 dl vispgrädde75 g smörDekorationPåskgodis vid säsong, eller varför inte färska bär och grädde eller glass en varm sommardag
Denna gång blev det hallon och Marabou mjölkchoklad, otroligt lyckad kombination. Den som man fryser tycker jag allra bäst om, kanske beror på att jag är mycket förtjust i glass
En flaska amarulla som köptes in för smaksättning av glass, men aldrig kom till användning. 85 g Marabou mörk choklad / 1 äggula / 1 msk kallt, starkt kaffe / 1 msk amarulla / 2 dl vispgrädde