Blanda färskosten med sockret och vaniljsockret. Blanda chokladen med färskoströran. 200 g marabou mjölkchokladkaka. 200 g Philadelphia färskost. 200 g marabou mjölkchokladkaka. 200 g Philadelphia färskost
Vispa samman färskost med florsocker. Vispa samman färskost med florsocker tills. 200 g naturell färskost. 100 g mörk choklad (Marabou mörk). 200 g naturell färskost. 200 g naturell färskost. 100 g mörk choklad (Marabou mörk). 200 g naturell färskost
Mjuka upp färskosten med en elvisp. Bred ut färskost blandningen över kaksmulorna i formen. När chokladpuddingen stelnat, bred ut den över färskost lagret i formen och ställ svalt några minuter
Vispa med elvisp eller en gaffel ihop chokladen och färskosten. 200 g vit choklad, tex marabou. 200 g färskost, tex philadelphia. _________________________________________________________________________________Alla mina söta recept hittar du HÄR >> 200 g vit choklad, tex marabou. 200 g färskost, tex philadelphia
Blanda äggulorna med färskost, vaniljsocker och strösocker – vispa tillsammans till en slät smet. 200 gram färskost te. 50 g Marabou mörk choklad. 200 gram färskost te. 50 g Marabou mörk choklad
Jag gjorde en chokladbrownie botten, på med en burk kokt kolasås, smält marshmallows, toppad med smält choklad och krossad Marabou mandelchoklad och mini marshmallows
Vänd ner färskosten och blanda väl. 1 paket Philadelphia Marabou. 1 paket Philadelphia Marabou. I helgen ska en kollega till mig gifta sig så då gjorde jag de här söta cupcakesen och matchande cake pops till henne