Jag tänkte att citron lät lite konstigt, och förhoppningsvis var den perfekt för att ta en ruta och stilla sötsuget, men att jag inte skulle vara sugen på en ruta till
Lägg en pkt frysta hallon i lite pressad citronsaft och socker på tining. 1,5 grädde (vispad)4 dl cremefraiche (två burkar)200 gr smält choklad(vit marabou)Skalet av en citron( tvätta citronen och riv)Blanda ihop detta till en slät smetHäll upp i glas och in i kylen
Jag toppade med riven Marabou black, och det passade så bra med både choklad och lakrits på toppen. Fick fråga min mamma vad hon brukade göra, en av de få sakerna hon kunde komma på var citronfromage
Pressad citron. Pressad citron. 200 gr vit choklad med vaniljsmak (Marabou). 4 cl citronvodka. 200 gr vit choklad med vaniljsmak (Marabou). 1 drink 4 cl citronvodka
Jag gjorde en chokladbrownie botten, på med en burk kokt kolasås, smält marshmallows, toppad med smält choklad och krossad Marabou mandelchoklad och mini marshmallows
Marabou lakritschoklad och kakao- och lakritspulver (fifty-fifty). Lägg sedan mandlarna i en kastrull, gärna teflon, och lägg i florsocker och citronsaft
Ibland gör jag lite större kakor – anpassa då gräddningstiden - och doppar halva kakorna i choklad med citronsmak som fått smälta på svag värme i vattenbad