Marabou blåbär recept

Marabou chokladtacoskal

Marabou chokladtacoskal

200 g Marabou mjölkchoklad. 11 förp Marabou M Peanut. 11 Marabou Daim, hackad. 1100 g blåbär. 1200 g Marabou mjölkchoklad 4-6 tacoskal. 1Fyllning1 dl grädde, vispad (smaksätt med choklad om du önskar) 1 förp Marabou M Peanut 1 Marabou Daim, hackad 50 g nötter, hackade 1 banan, skivad 0,5 l jordgubbar 100 g blåbär kokosflingorChokladdoppade tacoskal
Tips på efterrätter till nyårs

Tips på efterrätter till nyårs

Toppa med blåbär och hyvlad mörk choklad. Toppa med blåbär och hyvlad mörk choklad. 50 g Marabou mörk choklad. 50 g Marabou mörk choklad
Hot berry fudge cheesecake

Hot berry fudge cheesecake

Blåbärssås. Lägg vin blåbär och socker i en kastrull som inte bränns så lätt. Blåbärssås. 200 marabou digistive. 250 g blåbär
Oreo cheesecake

Oreo cheesecake

Recept och bild i samarbete med Philadelphia och Marabou. Toppa med hackad choklad, chokladkex, hallon, blåbär och citronmeliss
Julgodis x 3

Julgodis x 3

Receptet hittade jag på bloggen Hallon & Blåbär. Lakritskola med havssalt 3 dl vispgrädde 3 dl socker 1 dl sirap 1 msk kakao 3/4 dl Turkisk peppar (karameller) 2 tsk smör 200 g mörk choklad (jag använde Marabou Passion & Chili istället) havssalt Gör så här

BARBIETÅRTA MED TRIPPELFYLLNING

Mjölkchokladfluff180 g Marabou mjölkchoklad. 200 g valfria bär (hallon, jordgubbar, blåbär). 180 g Marabou mjölkchoklad. 200 g valfria bär (hallon, jordgubbar, blåbär)
Mörk chokladmousse á la Fares

Mörk chokladmousse á la Fares

Valet på choklad i moussen föll, som hos många andra, på Marabou’s mörka choklad. Jag toppade min chokladmousse med grädde och blåbär
Saras sommartårta

Saras sommartårta

½ ask Marabou Noblesse Apelsin Crisp. Tina blåbären/hallonen. ½ ask Marabou Noblesse Apelsin Crisp. Bred därefter ut blåbären/hallonen och häll även över saften ifrån dem
Efterrätter till nyårs

Efterrätter till nyårs

250 g färska bär (t ex hallon, blåbär och röda vinbär). 50 g Marabou mörk choklad. 250 g färska bär (t ex hallon, blåbär och röda vinbär). 50 g Marabou mörk choklad
Chokladbräck med polka och cashewnötter

Chokladbräck med polka och cashewnötter

Först ut är denna goding som jag ursprungligen hittade receptet på i min favorittidning Hembakat, dock bytte jag ut den vanliga vita chokladen till Marabou vit choklad med vaniljsmak
Nutellapannacotta

Nutellapannacotta

Jag har valt att dekorera med en Marabou mjölkchokladfluff samt en egengjord kompott med hallon, jordgubbar och blåbär
PÅSKENS DESSERTBORD

PÅSKENS DESSERTBORD

Den var en chokladvariant och den här är med blåbär och citron. Jag använde färska blåbär i fyllningen, därav den lite bleka blåa färgen
Kalashelg

Kalashelg

Chokladen är Fazers chilichoklad och Marabou Premiums choklad med havssalt och pekan. Jag har länge vela ha cheesecake så nu slog jag till med en sån och serverade med hallon och blåbär (som kokat upp för att undvika salmonella från hallonen)
Kanelbullens dag

Kanelbullens dag

Min favoritfyllning i bullarna är Marabou mjölkchoklad, eller bär som till exempel blåbär med inslag av röda vinbär
Hemgjord Glass eller parfait

Hemgjord Glass eller parfait

En riktig god dessert med Marabous Vintervita choklad. Skopa upp med glasskopa eller varma dessertskedar i glas Strö över frysta blåbär/hallon