Men, sweet tooth som jag är, så var det nog den salta marängglassen tog hem priset. Salt marängglass Quintessance(stor sats)440 g äggula350 g strösocker1 liter grädde1 liter mjölk3 st gelatinblad (blötlagda i rikligt med vatten)1 tsk salt200 g marängerhavssalt till serveringVispa äggula och socker riktigt fluffigt
Återkommer med marängglassexpeiment på bloggen. Klas Lindberg när vi träffade honom i Årets kock-restaurangen på Gastro NordI går fick vi Årets kockbloggare och ett gäng journalister lyssna på Klas Lindberg, Årets kock 2012, och Tomas Diederichsen, Årets kock 2011 som just besökt Japan på den årliga Årets kock-vinnarresan
Citron- och marängglass med lakritssås. Och som utlovat kommer här fortsättningen av menyn från igår. Pico de gallon åt vi på en saftig hamburgare i sällskap av bacon, lagrad ost, bbq-majo och saltgurka