Citronyoghurtglass. Blanda de uppvispade äggulorna, den vispade grädden, den turkiska yoghurten och det finrivna citronskalet (riv väldigt försiktigt, bara det allra yttersta av skalet)
Bred blandningen lite slarvigt över marängbotten och klicka rabarberkompotten ovanpå. Vispa grädden hårt och blanda den med turkisk yoghurt och florsocker
Täck botten av bakformen med plastfolie, lägg i en marängbotten. 2 + 2 dl hårt vispad grädde (man kan säkert byta ut 1 + 1 dl grädde mot turkisk yoghurt, jag har dock ännu ej prövat). Häll smeten över marängbotten och ställ i frysen ca 1 timme att stelna. 2 + 2 dl hårt vispad grädde (man kan säkert byta ut 1 + 1 dl grädde mot turkisk yoghurt, jag har dock ännu ej prövat)
Eftersom jag glömde att göra marängbotten dagen innan som jag brukar för att den ska bli lite seg i mitten, så fick jag göra på lite annorlunda vis och baka den samma dag
Ringla chokladsås över en marängbotten. Vispa grädden och blanda med grekisk yoghurt och florsocker. 4 dl grekisk yoghurt (10%). 4 dl grekisk yoghurt (10%)
Häll moussen i formen över marängbotten. Denna gången skippade jag yoghurten och gjorde helt enkelt en vaniljmousse där jag drog ner på vaniljen och smaksatte med kaffe i form av espressorostade hela bönor som fick koka med mjölken till crème anglaisen
Bred hälften på en marängbotten. Blanda nutella med 1 dl yoghurt till en jämn smet, tillsätt sedan resten av yoghurten. Linnea Swärd 2 dl turkisk yoghurt , (eller annan fet variant). 2 st marängbotten(nar)