Bred ut över marängbotten, och garnera med bär och chokladhjärtan Jag strödde också lite vit chokladströssel över chokladhjärtana för att göra det lite extra festligt
4 3/4 dl mjöl4 3/4dl socker sugar1 3/4 dl mörk kakao2 tsk bikarbonat1 tsp salt2 stora ägg2,4 dl buttermilk ( mjölk och 2 msk vinäger, låt stå i 5 minuter )2,4 dl rapsolja eller annan neutral olja1 1/2 tsk vanilla2,4 dl kokt vattenSätt ugnen på 150º. Lägg 1/3 del av nougatkrämen, lägg en marängbotten, 1/3 del av nougatkräm, den andra marängbotten, sista delen nougatkräm och avsluta med den andra chokladbotten. 2 msk vinäger
Marängbotten. Tillsätt vinägern på slutet. vitvinsvinäger. Chokladtryffel. Hacka chokladen. Koka upp 1 dl grädde, häll i chokladen och låt den smälta däri
Marängbotten. Vispa sist ner maizena och vinäger (eller limeskal och saft). 1 tsk vinäger, ex vitvinsvinäger (gör marängen lite seg) eller skalet och saften av 1/2 lime. 1 tsk vinäger, ex vitvinsvinäger (gör marängen lite seg) eller skalet och saften av
Den här är en marängbotten som blev lagom krispig och seg. Eller vinäger. Bakat glutenfritt, jordgubbar, mandelspån, marängbotten, midsommar, recept, sommar, tårtbotten, vispgrädde 50 minuter i