Blanda de uppvispade äggulorna, den vispade grädden, den turkiskayoghurten och det finrivna citronskalet (riv väldigt försiktigt, bara det allra yttersta av skalet)
Bred blandningen lite slarvigt över marängbotten och klicka rabarberkompotten ovanpå. Vispa grädden hårt och blanda den med turkiskyoghurt och florsocker
Täck botten av bakformen med plastfolie, lägg i en marängbotten. 2 + 2 dl hårt vispad grädde (man kan säkert byta ut 1 + 1 dl grädde mot turkiskyoghurt, jag har dock ännu ej prövat). Häll smeten över marängbotten och ställ i frysen ca 1 timme att stelna. 2 + 2 dl hårt vispad grädde (man kan säkert byta ut 1 + 1 dl grädde mot turkiskyoghurt, jag har dock ännu ej prövat)
Eftersom jag glömde att göra marängbotten dagen innan som jag brukar för att den ska bli lite seg i mitten, så fick jag göra på lite annorlunda vis och baka den samma dag
Bred hälften på en marängbotten. Blanda nutella med 1 dl yoghurt till en jämn smet, tillsätt sedan resten av yoghurten. Linnea Swärd 2 dl turkiskyoghurt , (eller annan fet variant). 2 st marängbotten(nar)
Det gör inget om marängbotten går lite sönder. Blanda yoghurten med färskostsmeten. Tryck försiktigt ner marängbotten i en form med avtagbar kant, ca 24 cm i diameter. 1 marängbotten. 2 dl turkiskyoghurt
Blanda yoghurt och marmelad. Varva marängbottnar och yoghurt och avsluta med yoghurt på toppen. 0,5 l turkiskyoghurt. 2 förpackning marängbotten 4 bottnar
Marängbotten. Yoghurtfromage. Lägg marängbotten på ett fat, skeda upp fromagen på marängen och dekorera. Värm Lindahls yoghurt, krama ur gelatinet och rör ner i Lindahls yoghurt tills de lösts upp
Bred blandningen lite slarvigt över marängbotten och klicka rabarberkompotten ovanpå. Vispa grädden hårt och blanda den med turkiskyoghurt och florsocker