Om ni som jag älskar kombinationen av banan, kola, och choklad måste ni baka denna gudomligt goda tårta med krämig choklad mousse, banan och marängbotten, samt dulche de leche och banankompott
Gör den marängbotten som ska vara överst tjockare, använd gärna skedar och klicka ut marängen. Koka upp den tillsammans med strösocker, citronsaft och rom
Till dessert hade Linn bakat en marängbotten som hon toppade med en blandning av vispad grädde, jordgubbskesella och limecurd samt blande bär och mynta
Häll smeten över marängbotten och ställ in i frysen. garnera med röd rom. Servera i antingen snapsglas med en bit knäckebröd eller på mörkt mjukt bröd ex kavring med en klick rom eller fin crisp orginal
Botten rådde dock delade meningar om och jag tror att jag gör en marängbotten nästa gång och så får jag användning för en del av alla äggvitor som blev över
Koka upp vatten och socker, häll i russin och rom och låt kallna. Lägg marängbotten i en 34 cm form med löstagbar kant. 3 msk rom. 1 skiva marängbotten
Koka upp vatten och socker, häll i russin och rom och låt kallna. Lägg marängbotten i en 24 cm form med löstagbar kant. 3 msk rom. 1 skiva marängbotten
Lägg en marängbotten på ett fat. Tycker att det kan bli lite tråkigt med bara bottnar och grädde och därför blev det bl a lite rominlagda körsbär i den här