Bre citronkrämen över marängbotten och därefter grädde. Kom även på när vi skurit i den och börjat äta att jag glömt ta på passionsfrukten som skulle vara på
Lägg en marängbotten på ett tårtfat. Bred ut äggkrämen och lägg på den sista marängbotten. 1 tsk vaniljsocker50 g mörk choklad, 70%Dekoration4 dl gräddeFrukt och bär efter egen smak (Tex kiwi, hallon, jordgubbar, mandariner, blåbär och passionsfrukt)Sätt ugnen på 120 grader (varmluft). Bred ut chokladkrämen och lägg på marängbotten nr 2
Lägg en marängbotten på tårtfatet och bred ut en dryg fjärdedel av grädden över den. Dekorera med ett chokladrör (här har jag beskrivit hur man gör) och en halv passionsfrukt eller flaga chokladen med hjälp av en potatisskalare och strö ut raspet över tårtan
Tårtan har två bottnar på varandra, först en sockerkaksbotten sedan en marängbotten. Man kan variera det efter smak eller säsong, jordgubbar, passionsfrukt, hallon, blåbär, etc
Där emellan var det en marängbotten och överst och unders vaniljbottnar. Sötaste lilla Oscar döptes i lördags och till det gjorde jag två tårtor som fylldes med ett lager hallon- och vitchokladkräm och ett lager med passionsfruktsmousse
Lägg på en marängbotten och täck med den vispade grädden. Egentligen skulle det vara passionsfrukt istället för ananas men det hade gått åt så hiskeligt många passionsfrukter så jag orkade inte
Detta må varit den bästa marängbotten jag någonsin gjort. Traditionellt görs pavlova med en lemoncurd som topping (som jag förövrigt har en sockerfri variant av här) men då jag ville hålla den här proteinrik och ändå relativt fettsnål för att kunna gå och småplocka av precis när jag kände för det kletade jag istället på ett tjockt lager av vispad vaniljkasein, passionsfrukt och lite jordnötssmör härifrån som hade en rinnigare konsistens, super för att ringla över- ett perfekt mellanmål med andra ord
Lägg en marängbotten på tårtfatet och bred ut en dryg fjärdedel av grädden över den. Påsktårta med hasselnötsmaräng, passionsfruktscurd och mörk choklad
Marängbotten. Jag fyllde den med Ekströms mango och passionsfruktsmousse som man köpa i matbutikerna. Ekströms Mango och passionsfruktsmousse eller Passionsfruktsfyllning en ovan
Botten rådde dock delade meningar om och jag tror att jag gör en marängbotten nästa gång och så får jag användning för en del av alla äggvitor som blev över