) Här har jag kombinerat en fräscht syrlig citronmousse med en knaperseg kokosmarängbotten. Häll moussen i formen över den helt avsvalnade marängbotten
Bred ut ett tjockt lager av vaniljmoussen över jordgubbarna och lägg sedan på marängbotten. (Minskar risken av gelatinklumpar) Blanda ihop vaniljsåsen enligt paketet tillsammans med gelatinvätskan
Vispa vaniljsåsen. Garnera med bär vid servering. Bred över kvarg och fördela vaniljsåsen över kvargen. Lägg marängbotten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 2 1/2 dl Kelda vaniljsås. 1 marängbotten
Lägg den andra marängbotten ovanpå, täck med vispad grädde och dekorera fritt och glatt. Ta ut såsen som nu blivit som glass och lägg den på en marängbotten
Lägg marängbotten i en form med löstagbar kant. Vispa vaniljsåsen. Blanda kvargen med sylt och lime. Bred över kvarg och fördela vaniljsåsen över kvargen