Fyll marängbottnarna med Mockakrämen, bred ett ½ cm tjockt lager och lägg på nästa marängbotten. CocktailbärLägg en klick smörkräm på fatet eller tårtbrickan som tårtan ska stå på, detta för att den nedre marängbotten ska stå still och inte glida runt
Och jag kan tänka mig att jordgubbarna kan bytas ut mot annan frukt eller bär efter säsong eller uteslut bären helt och servera endast med rostad flagadmandel
Fyll marängbottnarna med Mockakrämen, bred ett ½ cm tjockt lager och lägg på nästa marängbotten. CocktailbärLägg en klick smörkräm på fatet eller tårtbrickan som tårtan ska stå på, detta för att den nedre marängbotten ska stå still och inte glida runt
Marängbotten. Dekorera med massor av färska jordgubbar och rostad flagadmandel. Alla delar till tårtan kan med fördel förberedas ett par dagar innan man ska göra tårtan, men om man inte ska äta den ganska direkt rekommenderar jag att man stryker marängbottnen med smält choklad (på bägge sidorna och runtom) så att den inte smälter
en marängbotten, grädde, samt färsk frukt/färska bär. En födelsedag är ju inte fulländad utan en tårta, och eftersom det är så himla gott med Pavlova (och det dessutom är den perfekta tårtan om man inte äter gluten) så valde jag att göra precis en sådan idag
Marängbotten. Strössla med lite hackad eller flagadmandel. Budapestrulle är nog en av mina favoritbakelser och är nog något de flesta förknippar med ett kafé eller konditori
Lägg en marängbotten i formen. Ringla över fudgesås innan servering o strö över flagadmandel. Lördag med trevligt sällskap, Eriks goda mat, kanin på rymmen o glada barn
Marängbotten och krämen kan du förbereda dagen innan gästerna kommer, den går att servera samma dag. Dekorera med choklad, flagadmandel, vindruvor eller färska bär
Garnera medflagadmandel och pudra på lite florsocker överest. Tänkte passa på att lägga ut ett recept på pavlova med lemoncurd om du nu gjorde min curd förra veckan