Stäng av ugnen och låt marängbotten stå kvar i ugnen tills den svalnat helt. massor med färska bär efter tycke och smak, blåbär, hallon, jordgubbar, körsbär, vinbär, kiwi eller vad du tycker om
Marängbotten, grädde och körsbärskompott. körsbär,. Du kan naturligtvis toppa marängbotten med vilka bär du vill men jag gillar verkligen körsbären till maräng, det går också fint med färska körsbär såklart
Tryck ner den ovanpå marängbotten i kakformen. jordgubbar, blåbär, körsbär, hallon). 1 färdigköpt marängbotten (180 g). Lägg en marängbotten i botten på en kakform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Lägg den andra marängbotten ovanpå och ställ i frysen minst 2 timmar. 1 färdigköpt marängbotten
Lägg en marängbotten på ett fat. Tycker att det kan bli lite tråkigt med bara bottnar och grädde och därför blev det bl a lite rominlagda körsbär i den här