Marängbotten med citronkräm och färska jordgubbar, lite man tager vad man haver hemma. Marängbotten. Kombinerat med bra pris på jordgubbar och vårkänslor
Hallonmoussetårta med maräng och jordgubbar. Hemmagjord marängbotten är inte alls särskilt svårt att göra och smaken är flera mil ifrån den där knastriga varianten man köper i butik
Marängbotten. Förutom garneringen för där fick det bli jordgubbar istället. Bred ut detta på marängbotten och garnera med bären, choklad och citronskivor och citronmeliss om du vill
Ett tips för att få tårtan att ligga still på tårtfatet är att lägga en klick chokladkräm på tårtfatet och lägga på marängbotten, då håller sig tårtan på plats
Bred ut ett par matskedar av lemon curd på en marängbotten. Strössla över några skivade jordgubbar (eller mosade hallon till exempel) och bred sedan över grädden
Älskar ni jordgubbar som jag gör. Vem gör inte det tänker jag, tror nästan alla älskar jordgubbar. Ja, men älskar du jordgubbar så kommer du älska den här tårtan
Bred ut smeten över marängbotten, men inte ända ut till kanterna. Garnera med vispad grädde som du spritsar ut i små klickar, toppa med halva jordgubbar och maränger
Hoppas du hittar riktigt fina svenska jordgubbar att lägga tätt, tätt på tårtan. Först en marängbotten, sen jordgubbsmousse med vit choklad, därefter vispad grädde och färska bär
Den här tårtan gjorde min mamma varje år till skolavslutningen så jag och kompisarna fick börja sommarlovet med att kalasa på glass, maräng, grädde och jordgubbar i sommarsolen - finns det något bättre att göra en solig sommardag
Jag är inte sådär vansinnigt förtjust i gräddtårtor och mastiga marsipankreationer så jag tog tillfället i akt att göra en riktigt somrig tårta med glass och solmogna jordgubbar
Klicka på grädde och lägg på marängbotten nummer två. Tårtan är fylld med två tunna lager med mjölkchokladfluff varvat med skivade färska jordgubbar och vispgrädde