Hallon, blåbär, jordgubbar, björnbär. Hallon, blåbär, jordgubbar, björnbär. 1 skiva färdigköpt marängbotten. Lägg marängbotten i en form med löstagbar kant ca 24-26 cm. 8-10 bitar 1 skiva färdigköpt marängbotten
björnbär eller andra bär. Mosa björnbären. Garnera med björnbär och marshmallows. 250 g frysta, tinade björnbär. Lägg en marängbotten i en springform, ca 22 cm i diameter. 3 ägg finrivet skal och juice av 1 lime 250 g frysta, tinade björnbär
Mosa björnbären. Garnera med björnbär och marshmallows. Istället för tårta blev det fryst björnbärscheesecake som fanns med i Buffétidningen nr 9 2010. Fryst björnbärscheesecake med kolasås8-10 bitar 400 g färskost av philadelphiatyp 1 burk kondenserad mjölk (ca 400 g) 3 ägg finrivet skal och juice av 1 lime 250 g frysta, tinade björnbär 2 marängbottnar (180 g) 2 dl marshmallows (mini eller stora) Garneringbjörnbär eller andra bär marshmallows 1 sats kolasås (klicka på länken ev ätbara blommor, t ex kryddtagetes eller krasse Gör så här. Lägg en marängbotten i en springform, ca 22 cm i diameter
Marängbotten. björnbär. Ta ut glasstårtan 20 minuter innan servering och garnera med björnbär, krossade maränger och hyvlad vit choklad. 1 dl björnbärssylt
Marängbotten. Pavlova med marscapne, gräddde och lemoncurd toppad med björnbär och vit choklad. Björnbären toppades med lite riven vit choklad och citronmeliss
Bred limekrämen över marängbotten, sen grädden och sist bären. Den här gången använde jag hallon, men har provat med björnbär oxå och med färska jordgubbar skulle det säkert bli hur gott som helst
Fördela ovanpå en marängbotten, täck med den andra bottnen upp och ner (så blir ovansidan jämnare). Lite grädde och bär (björnbär och blåbär) ovanpå gjorde det hela ännu godare
Bre på björnbärsmoussen och lägg på nästa marängbotten. Receptet på marängbotten hittade jag i senaste numret av Elle mat & vin, även cremen är från senaste numret
Mosa björnbären. Garnera med björnbär och marshmallows. tinade björnbär. Björnbär eller andra bär. Lägg en marängbotten i en springform, ca 22 cm i diameter
Lägg på blåbär & skivad banan så det täcker och lägg på den andra marängbotten. Lägg på resten av grädden och på med björnbären & filéad apelsin, färdig att serveras