Rulla ut mandelmassan till små rullar som skärs i 5mm skivor, platta till dem lätt och doppa dem i kanelsockret. Vispa äggvita med 25 g av sockret till ett fast skum, tillsätt resten av sockret och vaniljmärgen och vispa till en styv maräng. 100 g ODENSE Mandelmassa
Mixa mandelmassa, ägg, smör och mjöl till en slät smet i matberedaren med kniven monterad. Vispa äggvitorna till hårt skum, tillsätt sockret och vispa tills marängsmeten blir seg och blank
Vänd ner riven mandelmassa och spritsa eller klicka runt formen. 100 g mandelmassa. Blanda ihop mjöl, socker och smör till en pajdeg, för hand eller i matberedare
Vispa smör och riven mandelmassa krämigt. Gör den franska marängen enligt detta recept, fast uteslut den mörka chokladen och tillsätt i stället lite blå karamellfärg
Mixa mandelmassa, ägg, smör och mjöl till en slät smet i matberedaren med kniven monterad. Vispa äggvitorna till hårt skum, tillsätt sockret och vispa tills marängsmeten blir seg och blank
De är grymt goda med smörkräm baserad på maräng och har den ”riktiga” biskvismaken. Riv ner mandelmassan i en bunke och blanda ihop den med strösocker och äggvita till en slät kräm, (kör några varv med elvispen)
Ta bort skålen från värmen och vispa marängen med en elvisp tills marängen är styv och har svalnat. Blanda mandelmassa och socker, och lös upp massan med lite i taget av äggvitan tills du har en spritsbar konsistens