Så i fredags bestämde jag mig för att göra en mangokaka. Jag insåg plötsligt att det inte var hållbart att inhandla tre stycken stora mango på extrapris - de skulle hinna ruttna innan jag hunnit äta dem
Mangokaka. Mangokaka. Här kommer recept på en lite annorlunda Mango cheesecake. Kakan bakas i en pajform och den består av ett kexbotten, ett cheesecakelager och mangolager
Mjuk & saftig Mangokaka. Hejsan hejsan. ). . Har haft lite tidsbrist till bloggandet när jag har tänkt att egentligen att uppdatera så det får bli lite senare när jag kan, för efterskolan så skapade jag ett recept som en av mina besökare hade önskat i "önske inlägget"(recept kommer i nästa inlägg)
Sätt ugnen på 225°. Tag fram smördegsplattorna och låt dem ligga i rumstemperatur ca 15 minuter. Lägg långsidorna bredvid varandra, fukta ena kanten och tryck ihop dem så att det blir en stor smördegsplatta
Sätt ugnen på 225°. Tag fram smördegsplattorna och låt dem ligga i rumstemperatur ca 15 minuter. Lägg långsidorna bredvid varandra, fukta ena kanten och tryck ihop dem så att det blir en stor smördegsplatta
Mangokaka med. Han lagade för- och efterrrätten medan jag stod för varmrätten. Reslutatet. Förrätt. tomatsoppa med parmensankvarg och torrostade solrosfrön