Eftersom varken mjölk eller grädde fanns att tillgå var basen ofta torrmjölk eller kondenserad mjölk, som faktiskt kunde köpas i affären i det lilla samhället strax intill
Tillsätt socker,vaniljsocker, mjölk och grädde och kör ihop i mixern. 1 dl laktosfri standardmjölk. Låt mangon rinna av ordentligt och kör den sen i en mixer tills det är en slät massa
Hetta upp grädde, mjölk och vanilj i en rymlig kastrull. Och redan efter att ha provat endast ett recept, på drömlik (ok, dreamy låter bättre) mangoglass tror jag bestämt att hon dragit ner mig i glassträsket
Fyllning mangoglass. Fyll pajformarna/muffinsformarna med mangoglassen och garnera med hallon. 1 msk kokosvatten/kokosmjölk/vanligt vatten. Efter 30 minuter mixa till den frysta mangon och vatten/mjölk till en jämn glass. 1 msk kokosvatten/kokosmjölk/vanligt vatten
Toppade dem med lite mangoglass, torkade mullbär, hampafrön och lite färska bär samt mango. Cirka 100 g mango/papaya // 1 ägg // 1 äggvita // 1 msk kokosmjöl // 10 g casein proteinpulver (alt ersätt med mer mjöl) // 4-5 msk mjölk (jag använde hemgjord kokosmjölk) // 1/2 tsk bakpulver // ev mer sötning - Mixa alla ingredienser. 4-5 msk mjölk