Koka upp socker och vatten i en kastrull. Rosta mandlarna i en torr varm stekpanna. Tillsätt mandlarna och koka tills det börjar knäppa i mandlarna och det sockrar sig
Häll i socker och kanel och rör runt. Sära mandlarna. 4dl mandlar 1 äggvita 1tsk kanel 1dl socker Vispa upp äggvitan lätt, häll i mandlarna och rör om. - Läs hela inlägget här 4dl mandlar. 1dl socker
Kanel (lite socker om du vill). Strö över rikligt med kanel och lite socker om man vill. Ekströms kok marzan är naturligt glutenfri, och den är även osötad så det är du som tillsätter socker, det gör att du kan använda det sockret du vill
Jag slet länge mitt hår och kunde inte begripa varför mina nötter bara slutade i ett knastrigt sockervitt klibb ända tills jag travade in på Xoco i Stockholm för att fråga en livs levande duktig patissière hur man egentligen gör
Italiensk maräng tar längre tid än en vanlig eftersom du först gör en sockerlag och sedan vispar den kall vilket kan ta upp till en kvart eller ännu längre
Koka ihop socker och vatten under omrörning. Classic Car Week är inte bara bilar, folk och härlig stämning det är även veckan då man föräter sig på langos och brända mandlar
Koka på hög värme tills vattnet och sockermassan börjar bubbla. Brända mandlar är så njami. Fortsätt att värma tills sockret klumpar sig runt mandlarna (tills man får till de kanderade mandlarna), glöm inte att röra
pärlsocker att doppa i. Doppa i pärlsocker och lägg på bakplåtspappers klädd plåt. 1,5 dl socker. 6 rivna bittermandlar (jag använde essens som jag tycker blir godare smak ca 1 krm). 1,5 dl socker. 6 rivna bittermandlar