Vispa under tiden ägg och sötningsmedel till vitt och fluffigt. Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke, tillsätt det, mandel och choklad till äggblandningen och rör ihop till en deg
Har tidigare snappat upp att det är viktigt att ha rumsvarma ägg för att kylda kan öka risken att de skär sig, men nu läste jag att det bästa marängerna skapas med äggvitor som fått ligga i en skål utan att vara täckta i kylskåp i någon dag för att vätskan ska avdunsta
Doppa i pärlsocker och lägg på bakplåtspappers klädd plåt. 6 rivna bittermandlar (jag använde essens som jag tycker blir godare smak ca 1 krm). 1 ägg. 6 rivna bittermandlar. 1 ägg
en för kokosmjölet, en för äggen och en för mandelmjölet. Nu börjar det kladdiga, vänd fiskarna först i kokosmjölet, sen i äggen och sist i mandelmjölet (här kan du välja att använda vanligt mjöl och ströbröd)Värm smör i stekpanna, här ska du inte snåla med fettet, då blir paneringen inte bra
några strimlade mandlar. Vill du göra gröten ännu mer mättande blanda ägget i den. Servera med lite hallon och kivi, samt kakaonibbs och strimlade mandlar
Tillsätt 1 ägg, kardemumma (efter smak) och en burk fil. Här om dagen kom Rasmus på att han ville baka något, så han slog upp bakboken och fastnade för Mandelkubbar