Salta och peppra fisken. Vik filéerna på längden och lägg dem i en smord ugnsfast form. Blanda mandelspån, ströbröd, matfett och limeskal, och fördela på fisken
Dela fiskfilén i 2 bitar och lägg dem i en smord ugnsform. Salta, peppra och droppa över citronsaft. Blanda matfett, ströbröd och mandelspån, och bred över fisken
Mandeltorsk, det har jag inte ätit på många år. Mandeltorsk 4 port400 g torskrygg el vanlig torskfilè/torskblock50 g smör1 dl mandelmjölmandelspånsalt o pepparSätt ugnen på 175 g och smörj en ugnsform, lägg i torsken. Mandeltorsk 4 port
Mandeltorsk med PotatismosKoka potatis. Godkväll,jaha då var det tisdag o dags att äta igen. Idag blir det givetvis fisk eftersom det är tisdag, så var det ialf alltid i skolan förr om åren
Bland annat chicken nuggets och mandeltorsk som jag hittat hos Ryska dockor och Fröken Nilssons kök. Till dagens middag gjorde jag detta goda tillbehör
Igår låg jag och funderade över dagens middag… Och kom fram till den gamla 80-tals klassikern mandeltorsk vi fick i skolan, kommer ni ihåg den. Mandeltorsk med potatis- och broccolimos 3 port. ] 80-tals klassikern mandeltorsk vi fick i skolan, kommer ni ihåg den
1. Salta och peppra fisken. Vik filéerna på längden och lägg dem i en smord ugnsfast form. 2. Blanda mandelspån, ströbröd, matfett och limeskal, och fördela på fisken