Aprikos, vanilj och mandelsylt Skölj aprikoserna och dela dem mitt itu. Ta ur kärnorna. Pressa ut saftenen ur citronen. Lägg aprikoserna med citronsaften och vatten i en kastrull Matklubben.nu
Anderssons ostkaka (med hallon- och mandelsylt) Servera med hallon- och mandelsylt. 1. Vispa 2 dl mjölk med vetemjöl och ostlöpe till en slät smet. 2. Värm resten av mjölken till 35 grader, använd en termometer Svt
Hallon & mandelsylt (till Anderssons ostkaka) Dag 1. 1. Blanda hallonen med socker och citronsaften. Täck över med plastfilm och låt stå i kylen över natten Svt
Inkokta päron (med vaniljpannacotta) Servera med hallon- och mandelsylt. 1. Koka upp ingredienserna till lagen i ca 5 minuter. 2. Skala och ansa päronen, ta inte bort kärnhuset Svt