Ugn. 200. Skålla och mal mandeln. Vispa ägg och sötningsmedel riktigt pösigt. Blanda sedan mandel, potatismjöl och bakpulver och vänd försiktigt ner i äggsmeten
Riv mandelmassan och skär aprikoserna i mindre bitar. Rosta kokosen i en torr het stekpanna. Blanda mandelmassan med aprikoser, likör, apelsinskal och apelsinsaft
Riv mandelmassan och skär aprikoserna i mindre bitar. Rosta kokosen i en torr het stekpanna. Blanda mandelmassan med aprikoser, tranbär och ev apelsinjuice
Kavla ut mandelmassan mellan två bitar plastfilm till en platta ca 18-20 cm. Ta bort översta lagret plastfilm, bred på aprikosmarmeladen, strö över müslin och rulla samman från långsidan som en rulltårta
Låt äggvitorna stå framme, så att de blir rumsvarma. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda den hackade mandeln och hackade chokladen med kakaon och potatismjölet