En god mandelmousse att fylla tårtor, whoopie pies, toppa cupcakes o. s. v. Den knapriga karamelliserade mandeln livar upp moussen och gör den till något alldeles extra
Idag blev det ett gäng mumsiga semmelrutor toppade med härlig mandelmousse och grädde, SÅ himla goda och perfekta att baka när man ska bjuda många på fika
Mandelmousse. Idag är det fettisdagen. Har bakat något annorlunda som påminner om semlan. Det här receptet är från tidningen Baka, en vanlig rulltårta med mandelmassa, vispad grädde och karamelliserade mandlar i
Mandelmousse. Mandelmousse. Sådärja, nu har jag hittat hit igen. Nya friska tag och nya inlägg. Nu är det ju semmeltider och jag har gjort en semmelrulltårta
Receptet har jag blivit bjuden på tillsammans med en mandelmousse med romglögg. Inte många luckor kvar, nu börjar det verkligen dra i hop sig till dopparedan
Mandelmousse med blodapelsinsorbet Mandelmousse 50 g socker 50 g mandel 100 g mjölk 25 g grädde 1/2 vaniljstång 1 tsk mandelolja 30 g äggula 1 blad gelatin 100 g lättvispad grädde choklad att pensla med Metod Koka upp mjölk, grädde, vaniljstång, mandelolja och mandel