Ta ut pannacottan inför servering och tillsätt mandelmassan om du vill ha med den. Smått börjar jag lämna vinterns kryddor och äpplen bakom mig och jag längtar som en tok efter den första rabarbern, jordgubbar, körsbär och röda vinbär
Ta kastrullen från plattan och rör ner mandelmassan, pistaschnötterna, vinbären och citronskalet. Riv mandelmassan grovt på ett rivjärn och hacka pistaschnötterna
Vi valde att fylla pajen med körsbär som vi hittade frysta (och urkärnade) i vår butik men man kan också testa att fylla den med päron, vinbär, hallon, aprikoser eller exempelvis plommon
Riv mandelmassan och rör ner ägg ev lite hackad mandel och kakao. Jag garnerade med lite icke tropiska bär för att jag tycker att de är vackrare och de syliga vinbären blev super till den söta mangomoussen
Vispa samman den rivna mandelmassan med äggulorna till en kräm. micron100 g mandelmassa, fint riven2 äggulor1 ½ msk kakao2 äggvitor½ dl strösockerBärmousse. 5 gelatinblad1 vaniljstång1 ½ dl vatten1 dl strösocker100 g färska vinbär200 g färska hallon4 dl vispgräddeGarnering
Blanda mandelmassa och smör till en jämn smet. TipsI Go'kväll dekorerar Gustaf sin paj med färska röda vinbär och vit choklad efter att pajen varit i ugnen
Vispa smör och mandelmassa, tillsätt ett ägg i taget, vanilj och citron. 1mandelmassa, riven. 1sylt av tex hallon, röda vinbär, blåbär. 1saft tex av röda vinbär (du kan även använda gelé)
Riv mandelmassan och blanda ner mjöl, mandemassa och smör i äggsmeten. Ett bra recept att ha på lut och testa med tex röda vinbär, blåbär och björnbär när de börjar mogna så småning om
Riv mandelmassan och rör ihop den med smöret. Det är även gott att fylla dom med hallon, rabarberbitar, vinbär, smultron, små bitar av jordgubbar… Ja, listan kan göras lång