Mandelmassa tosca recept

Apelsinkaka med tosca

Apelsinkaka med tosca

Riv mandelmassan fint och rör ner i smeten. 1200 g mandelmassa. 1Tosca. 200 g smör
Mazarinkakor med tosca

Mazarinkakor med tosca

Blanda smör, mandelmassa, potatis och socker till en smet. Tosca. Tosca. Bred ut toscan på kakan. Tosca. 300 g mandelmassa. 300 g mandelmassa
Äppelbullar med tosca

Äppelbullar med tosca

Riv mandelmassa och blanda ner tillsammans med smör, kanel och socker. Tosca. Tosca. 200 g mandelmassa. Bre över toscan över bullarna och grädda ca 10-12 minuter tills bullarna har fått en fin färg. 200 g mandelmassa
Pistage toscarutor

Pistage toscarutor

Tosca. Koka toscan tills den blir ljusbrun. 250 gr riven mandelmassa. Fördela toscan på kakorna och höj ugnsvärmen till 200 och grädda 10 minuter till. 250 gr riven mandelmassa
Toscamazariner

Toscamazariner

Blanda mandelmassa och smör, gärna i matberedare. Tosca. Tosca. 250 g mandelmassa100 g smör, rumsvarmt2 ägg3 äggulorTosca
Pistagetosca kakor

Pistagetosca kakor

Tosca. Koka toscan tills den blir ljusbrun. 250 gr riven mandelmassa. Fördela toscan på kakorna och höj ugnsvärmen till 200 och grädda 10 minuter till. 250 gr riven mandelmassa
Mazarinkaka med toscatäcke

Mazarinkaka med toscatäcke

Riv mandelmassan, blanda med smöret. Mazarin=gott, toscatäcke=gott, choklad=gott. Tosca. Tosca. 200 g mandelmassa. Bre toscasmeten över kakan och grädda ytterligare 10-15 min, tills den fått fin färg. 200 g mandelmassa
Toscakakor

Toscakakor

Velat göra dessa toscakakor länge nu. Tosca. Koka toscan tills den blir ljusbrun. 250 gr riven mandelmassa. Fördela toscan på kakorna och höj ugnsvärmen till 200 och grädda 10 minuter till. 250 gr riven mandelmassa
Toscabullar

Toscabullar

Riv under tiden mandelmassan, blanda med vaniljsocker och smör. Koka under tiden toscasmeten. Tosca. 250 g mandelmassa
Vanilj- och toscabullar

Vanilj- och toscabullar

Blanda mandelmassa med smöret, lite åt gången, tills du har en slät fyllning. Tosca. 1300 g mandelmassa. 1Fyllning300 g mandelmassa 25 g vatten (0,5 dl) 10 g vaniljsocker (1 msk) 100 g smör, rumstempererat. 1Tosca100 g smör 100 g grädde (1 dl) 85 g strösocker (1 dl) 50 g glykos (4 msk) 100 g mandel, flagad (2 dl)Vetedeg. Fördela toscan på bullarna när dom jäst klart och grädda mitt i ugnen i 11-13 minuter eller tills toscan och bullen fått fin färg
Mandelmuffins med toscatäcke

Mandelmuffins med toscatäcke

Riv mandelmassan grovt. Toscatäcke. Fördela toscasmeten på muffinsen. Mandelmuffins med toscatäcke16 st200 g mandelmassa100 g rumsvarmt smö2 ägg1 dl vetemjöl1 tsk bakpulver2 dl hallon eller andra bärToscatäcke. 200 g mandelmassa
Toscakaka med mazarinbotten!

Toscakaka med mazarinbotten!

Riv mandelmassan grovt och blanda med smör så att du får en jämn smet. Jag är ett stort fan av tosca och tyckte att det vore toppen att kombinera dessa smaker
Vanilj- och toscabullar

Vanilj- och toscabullar

Blanda mandelmassa med smöret, lite åt gången, tills du har en slät fyllning. Tosca. 1300 g mandelmassa. 1Fyllning300 g mandelmassa 25 g vatten (0,5 dl) 10 g vaniljsocker (1 msk) 100 g smör, rumstempererat. 1Tosca100 g smör 100 g grädde (1 dl) 85 g strösocker (1 dl) 50 g glykos (4 msk) 100 g mandel, flagad (2 dl)Vetedeg. Fördela toscan på bullarna när dom jäst klart och grädda mitt i ugnen i 11-13 minuter eller tills toscan och bullen fått fin färg
Pistagetosca kakor

Pistagetosca kakor

Tosca. Koka toscan tills den blir ljusbrun. 250 gr riven mandelmassa. Fördela toscan på kakorna och höj ugnsvärmen till 200 och grädda 10 minuter till. 250 gr riven mandelmassa
Pistage toscakaka

Pistage toscakaka

Tosca. Koka toscan tills den blir ljusbrun. 250 gr riven mandelmassa. Fördela toscan på kakorna och höj ugnsvärmen till 200 och grädda 10 minuter till. 250 gr riven mandelmassa
Pistage toscakakor

Pistage toscakakor

Dessa pistagetoscakakor är bland det godaste kakor som finns. Tosca. Koka toscan tills den blir ljusbrun