Riv mandelmassa och blanda ner tillsammans med smör, kanel och socker. Tosca. Tosca. 200 g mandelmassa. Bre över toscan över bullarna och grädda ca 10-12 minuter tills bullarna har fått en fin färg. 200 g mandelmassa
Tosca. Koka toscan tills den blir ljusbrun. 250 gr riven mandelmassa. Fördela toscan på kakorna och höj ugnsvärmen till 200 och grädda 10 minuter till. 250 gr riven mandelmassa
Tosca. Koka toscan tills den blir ljusbrun. 250 gr riven mandelmassa. Fördela toscan på kakorna och höj ugnsvärmen till 200 och grädda 10 minuter till. 250 gr riven mandelmassa
Riv mandelmassan, blanda med smöret. Mazarin=gott, toscatäcke=gott, choklad=gott. Tosca. Tosca. 200 g mandelmassa. Bre toscasmeten över kakan och grädda ytterligare 10-15 min, tills den fått fin färg. 200 g mandelmassa
Velat göra dessa toscakakor länge nu. Tosca. Koka toscan tills den blir ljusbrun. 250 gr riven mandelmassa. Fördela toscan på kakorna och höj ugnsvärmen till 200 och grädda 10 minuter till. 250 gr riven mandelmassa
Blanda mandelmassa med smöret, lite åt gången, tills du har en slät fyllning. Tosca. 1300 g mandelmassa. 1Fyllning300 g mandelmassa 25 g vatten (0,5 dl) 10 g vaniljsocker (1 msk) 100 g smör, rumstempererat. 1Tosca100 g smör 100 g grädde (1 dl) 85 g strösocker (1 dl) 50 g glykos (4 msk) 100 g mandel, flagad (2 dl)Vetedeg. Fördela toscan på bullarna när dom jäst klart och grädda mitt i ugnen i 11-13 minuter eller tills toscan och bullen fått fin färg
Riv mandelmassan grovt. Toscatäcke. Fördela toscasmeten på muffinsen. Mandelmuffins med toscatäcke16 st200 g mandelmassa100 g rumsvarmt smö2 ägg1 dl vetemjöl1 tsk bakpulver2 dl hallon eller andra bärToscatäcke. 200 g mandelmassa
Riv mandelmassan grovt och blanda med smör så att du får en jämn smet. Jag är ett stort fan av tosca och tyckte att det vore toppen att kombinera dessa smaker
Blanda mandelmassa med smöret, lite åt gången, tills du har en slät fyllning. Tosca. 1300 g mandelmassa. 1Fyllning300 g mandelmassa 25 g vatten (0,5 dl) 10 g vaniljsocker (1 msk) 100 g smör, rumstempererat. 1Tosca100 g smör 100 g grädde (1 dl) 85 g strösocker (1 dl) 50 g glykos (4 msk) 100 g mandel, flagad (2 dl)Vetedeg. Fördela toscan på bullarna när dom jäst klart och grädda mitt i ugnen i 11-13 minuter eller tills toscan och bullen fått fin färg
Tosca. Koka toscan tills den blir ljusbrun. 250 gr riven mandelmassa. Fördela toscan på kakorna och höj ugnsvärmen till 200 och grädda 10 minuter till. 250 gr riven mandelmassa
Tosca. Koka toscan tills den blir ljusbrun. 250 gr riven mandelmassa. Fördela toscan på kakorna och höj ugnsvärmen till 200 och grädda 10 minuter till. 250 gr riven mandelmassa