Riv i mandelmassan och sist resten av den hackade chokladen och vänd runt så ingredienserna blandas. Smält smör, vatten och 100 g av den hackade mörka chokladen under konstant omrörning på svag värme. Smöra en kakform ca 33 x 20 cm och häll kakdegen i formen. 225 g smör. 100 g ODENSE Mandelmassa Lyx
Smält smöret blanda med mjölken. Först ut blev en sockerkaka med äpple och mandelmassa. Rör ner det i äggsmeten Rör till sist ner mjölk- och smörblandningen och rör till en slät smet
Tillsätt mjölk och smält smör. Riv mandelmassa och blanda med äggen. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter. 100 g mandelmassa. 50 g smör
Om ni gillar mandelmassa gissar jag att den här pajen faller er i smaken. Det konstiga är att han egentligen inte är särskilt förtjust i mandelmassa, trots att smaken av mandelmassa känns jätteväl
Ta fram smöret i god tid så det får stå och bli rumsvarmt. Vi bakade rimbobullar och snurrbullar med mandelmassa så det stod härliga till, sen har vi faktiskt inte gjort nånting, bara slappat och tagit det lugnt
Mixa mandelmassa, smör och socker. Jag bara älskar mandelmassa i bakverk, gör dem så saftiga. 200 g grovriven mandelmassa. 100 g rumsvarmt smör. 200 g grovriven mandelmassa. 100 g rumsvarmt smör
Arbeta samman mandelmassan, mjölet, smöret och saltet till en smulig massa. Packa in fudgebitarna i smörpapper eller servera hela längder med fudge som gästerna själva får skära av