Jag har använt riven mandelmassa i fyllningen tillsammans med pistage och hasselnötter. Av en halvliter degvätska blir det tre plåtar så jag gjorde en plåt med mandelmassa och nötfyllning och två plåtar vaniljbullar
250 gr riven mandelmassa. 1/2 dl pistage. 250 gr riven mandelmassa. 1/2 dl pistage. Denna kaka har jag gjort flera gånger i optionsformar och äkte kanske att det funkar att göra den som paj
250 gr riven mandelmassa. 1/2 dl pistage. 250 gr riven mandelmassa. Det är ju lite så just nu att uppdateringarna på bakverken ligger väldigt långt efter
Blanda mandelmassa och lite av smöret i taget. Anledningen till att jag tycker om dem så mycket är just kombinationen av smaken och konsistensen på bullen och den goda pistagekrämen
Jag har experimenterat med ett par recept, försökt baka med mandelmjöl och med mandelmassa och det är den senare varianten ni får receptet på, jag tycker helt enkelt att de blev saftigast och segast
Med pistagemandelmassa. (Denna mängd mandelmassa räcker till ca hälften av semmelbullarna). Mmm, jag är ju big fan av pistage, så denna blev fantastiskt god