Smör och digestive är ju också gott att blanda och lägga i botten och på toppen men jag ville göra något med mandelmassa och det här blev krispigt och gott
Riv mandelmassan. Philadelphiafyllning. Riv mandelmassan. Rör Philadelphiaosten mjuk i en bunke, blanda i ägg, socker och vaniljsocker och rör om försiktigt, ställ in i kylen
Riv ner mandelmassan, häll ner citronskal och citronsaft. Ovanpå den saftiga citronmandelkakan bredde jag på ett tunnt lager Lemon Curd och därefter toppades kakan med Philadelphiaglasyr
Jag hittade ett recept med mandelmassa som jag tyckte verkade smidigt. Vispa grädden och blanda sedan ner lemon curd och philadelphia med vispen så att du får en slät kräm
Riv mandelmassan och vispa samman med äggen. Vänd ner gelatingrädden i Philadelphiakrämen. Vänd ner den vispade grädden i Philadelphiakrämen, försiktigt med en slickepott
Bred över philadelphia ost över den utkavlade degen. 50 gr philadelphiaost. 1 dl hallon2 nektariner1/2 burk mascarponeost50 g mandelmassa. 50 gr philadelphiaost
Blanda Philadelphiaost, Crème fraiche, saffran och socker. Gör bottnen så här Kavla ut mandelmassan till en tunn botten (ca 3 mm tjock och 24 cm i diameter) på ett bakplåtspapper. 300 g ODENSE Mandelmassa. 500 g gräddost , (Philadelphia ost)
Fågelboen är gjorda av mandelmassa pressad genom en vitlökspress och äggen är rullade av sugarpaste. Vispa smör och Philadelphia smidigt rör i kakao och florsocker till en jämn smet
Blanda Philadelphiaost, Crème fraiche, saffran och socker. Gör bottnen så här Kavla ut mandelmassan till en tunn botten (ca 3 mm tjock och 24 cm i diameter) på ett bakplåtspapper. 300 g ODENSE Mandelmassa. 500 g gräddost , (Philadelphia ost)
Philadelphia. Smula sönder kakan i en skål eller använd en matberederare och blanda med mandelmassa, smält choklad (spara 25 gram till steg 2) och färskost t. 125 g ODENSE Mandelmassa Lyx