Protein cheescake med vanilj, persika och hemmagjord mandelmassa. Mandelmassa. Receptet improviserades lite under tillagningens gång, och det är precis vid ett sådant här tillfälle beslutet att starta en receptblogg uppkom – hur ska jag annars kunna återskapa det som faktiskt blir bra
Knåda mandelmassan tillsammans med limesaften. Täck äggen med smält, tempererad mörk choklad och dekorera sedan med smält vit choklad och rivet limeskal
Smula eller riv ner mandelmassan i en skål och tillsätt äggvitan och sockret. Därför blev det istället för de klassiska chokladbiskvierna en fräschare och somrigare variant med limesmörkrämoch doppade i vit choklad
Riv mandelmassanoch vispa ihop den med ägg och kakao. mandelmassa. Tillsätt limeskaloch kesella. Rulla ihop varje remsa till en cylinder och tejpa ihop
Riv mandelmassan. Tillsätt kokosflingor, limeskaloch smör och rör ihop till en smet. Liten och lätt mat med många genialiska smaker där råvarans självständighet och personlighet ofta prioriteras
mandelmassa. lime (rivet skal och saft). Hacka chokladen och smält den, var för sig • Doppabiskvierna hastigt i chokladen, hälften av dem i den mörkaoch resten i den vita, strö över lite kokos och förvara kallt
Rör samman mandelmassa, limeskaloch socker, tillsätt äggen lite i taget, till en homogen massa. Sikta ner mjölet och bakpulvret i massan, blanda därefter i limejuicen
Knåda mandelmassan tillsammans med limesaften. Täck äggen med smält, tempererad mörk choklad och dekorera sedan med smält vit choklad och rivet limeskal
Rör samman mandelmassa, limeskaloch socker, tillsätt äggen lite i taget, till en homogen massa. Sikta ner mjölet och bakpulvret i massan, blanda därefter i limejuicen