Rör smör och mandelmassa smidigt och tillsätt äggen ett i taget. Garnera kakan med spritsad citronkräm, hallon, rivet citronskal, mandelspån och eventuellt myntablad
Sådär lagom syrliga och passade fint med den söta smeten med mandelmassa i. Souvlakin gjorde vi på fläskfilé som vi marinerade i olivolja, citronsaft, oregano, mynta, salt och peppar, trädde i små bitar på spett och grillade
Vispa äggvitorna lätt och riv mandelmassan grovt. Lossa tårtan försiktigt från formen och lägg upp den på ett tårtfat dekorerad med hallon och mynta eller citronmeliss
Sådär lagom syrliga och passade fint med den söta smeten med mandelmassa i. Souvlakin gjorde vi på fläskfilé som vi marinerade i olivolja, citronsaft, oregano, mynta, salt och peppar, trädde i små bitar på spett och grillade
Varva dem med mandelmassa, nötter och sabayon i höga glas. Toppa med mynta. Rosta mandelmassa och nötter på en plåt i ugnen vid 200º. 50 g mandelmassa. 1 msk färsk mynta
Om jag själv inte hade gjort tårtan skulle jag aldrig ha gissat att det var mandelmassa i botten, så vill ni ha en mer framträdande mandelsmak skulle jag rekommendera att ha i mer mandelmassa
Blanda rörsocker, finriven mandelmassa, citronskal och hackad mynta i en skål. Grilla jordgubbsspetten ca 5 min i ugnen, tills peston är gyllene, eller på grillen tills mandelmassan är spröd. 75 g finriven, frusen ODENSE Mandelmassa Lyx. 3-4 kvistar hackad mynta, färsk