250 g mandelmassa. 1skalet av en apelsin, fint rivet. 1250 g mandelmassa 100 g mörk choklad, hackad skalet av en apelsin, fint rivet 1 äggRiv mandelmassan, och blanda med ägg och apelsinskal
Kavla ut varje deg till en rektangulär kaka. Här har ni en härligt smakade bulle fylld med mandelmassa och apelsin där det vanliga strösockret i fyllningen dessutom är utbytt mot muscovadosocker, vilket tar smaken till en helt annan dimension
Riv mandelmassan grovt i en bunke. 200 g mandelmassa1 äggRivet skal av 1 apelsin50 g grovt hackad mörk choklad100 g mörk chokladSätt ugnen på 175 grader. 200 g mandelmassa. Rivet skal av 1 apelsin
Riv mandelmassan grovt och blanda med socker. Kaka. skalet från en halv apelsin. Spritsa den släta (undersidan) på kakorna med marängsmörkrämen i samma form som kakan
Hon älskar att hjälpa mig i köket (när jag väl bara har tålamod att låta henne göra det), så vi bakade bullar - kanelbullar med smak av mandelmassa och apelsin
Rör ihop smör, mandelmassa och vaniljsocker. Smaksätt kakan med apelsin. tillsätt skal från en riven apelsin i smeten till fyllningen, och byt ut kaffet mot juice i glasyren