Platta ut dem runda plattor och lägg en klick hallonsylt på varje och knyt ihop till ett paket. Skär mandelmassan i 12 delar. 100 g mandelmassa. 1 dl hallonsylt
Riv mandelmassan fint och blanda allt till en smet. Sila bort vätskan från hallonen och tillsätt purén som är kvar tillsammans med hallonpulvret (eller använd hallonsylt)
Rör om med händerna och forma en mandelmassa och ställ in i kylen. FyllningFyllningen ska vara en vaniljkräm, sockerfri hallonsylt och grädde men då jag misslyckades helt med vaniljkrämen då den blev jättelös så kommer recept på en bra kräm först senare
Riv mandelmassan. Rör ihop florsocker och hallonsylt och bred det över kakan. Tillsätt mandelmassa, socker, mjöl, vaniljsocker och bakpulver under omrörning
Fint Riven mandelmassa och någon droppe bittermandel blandas i degen. Fyll hålet med hallonsylt. Fint Riven mandelmassa och någon droppe bittermandel blandas i degen
Riv mandelmassan. Rör ihop florsocker och hallonsylt och bred det över kakan. Tillsätt mandelmassa, socker, mjöl, vaniljsocker och bakpulver under omrörning