Sen var det ett litet hål i mitten där man kunde fylla på med en tsk med mandelmassa. Efter en tsk mandelmassa spritsade jag på med grädde (ihop vispad med vanilijsocker), locket på och sedan florsocker på som sig bör
De har en smet smaksatt av brynt smör, kanel och kardemumma medans frostingen görs på grädde, mandelmassa och vaniljstång - ni måste prova de här om ni tycker om semlor
Jag älskar mandelmassan, grädden och locket. Ställ åt sidan medans cupcakesen svalnar helt. Kanske fylla semlan med dulce de leche eller lemon curd istället för mandelmassa
De ljusa (med flerfärgade ränder på formarna) fick jag inspiration ifrån när jag såg ett recept på en italiensk kaka med mandelmassa, citron, ricotta och bittermandel
Rör samman rumsvarmt smör och mandelmassa till en smidig smet. 200 g mandelmassa. 200 g mandelmassa. Gjorde en mazarinkaka med hallonglasyr och toppad med hallon
Gör sedan mazarinmassan genom att grovriva mandelmassan (gör du egen och den fortfarande är varm så kan du blanda i den direkt) och blanda med smöret i en bunke