Mandelmassa cupcakes recept

Semle cupcakes

Semle cupcakes

Riv mandelmassa och rör den mjuk med lite mjölk eller grädde. Skär en trekantig bit ur toppen på varje muffins och fyll med mandelmassa
Cupcakes Semlor

Cupcakes Semlor

Sen var det ett litet hål i mitten där man kunde fylla på med en tsk med mandelmassa. Efter en tsk mandelmassa spritsade jag på med grädde (ihop vispad med vanilijsocker), locket på och sedan florsocker på som sig bör
Cupcakes inspererade av semlor

Cupcakes inspererade av semlor

De har en smet smaksatt av brynt smör, kanel och kardemumma medans frostingen görs på grädde, mandelmassa och vaniljstång - ni måste prova de här om ni tycker om semlor
Gullefjun cupcakes

Gullefjun cupcakes

Riv mandelmassan och vispa slätt med smöret. 250 g mandelmassa. Rör ner ett ägg i taget. Vänd ner mjölet och rör till en slät smet
Cupcakes med variation

Cupcakes med variation

bär, frukt, olika sorters choklad, nötter, mandelmassa mm. Rör allting krämigt och bre sedan på de avsvalnade cupcakesen
Easter Cupcakes

Easter Cupcakes

Pressa mandelmassa genom en vitlökspress. I påskas bjöds det på ljuvliga cupcakes, bakat ur Leilas bok " Hello Cupcakes"

Espresso cupcakes

Tillsätt den rivna mandelmassan och rör tills smeten är krämig. 100 gram Riven mandelmassa. Rör smör och socker mjukt
Två sorters cupcakes med italienska smaker

Två sorters cupcakes med italienska smaker

De ljusa (med flerfärgade ränder på formarna) fick jag inspiration ifrån när jag såg ett recept på en italiensk kaka med mandelmassa, citron, ricotta och bittermandel
Minicupcakes med pepparkaksfrosting

Minicupcakes med pepparkaksfrosting

Jag bakade dessutom saffransbullar med mandelmassa igår, så en eller två bullar dukas det nog fram till filmen med ska ni se
Mazarinkaka med hallon

Mazarinkaka med hallon

Rör samman rumsvarmt smör och mandelmassa till en smidig smet. 200 g mandelmassa. 200 g mandelmassa. Gjorde en mazarinkaka med hallonglasyr och toppad med hallon
Mazariner

Mazariner

Rör samman smör och mandelmassa till en smidig deg, tillsätt äggen ett i taget och låt det bli en slät blandning
Toscakakor efter recept av Roy Fares

Toscakakor efter recept av Roy Fares

Gör sedan mazarinmassan genom att grovriva mandelmassan (gör du egen och den fortfarande är varm så kan du blanda i den direkt) och blanda med smöret i en bunke