Skär i tärningar och blanda med mandeldressing. Blomkålsallad med rökt böckling, kapris och gräddfil1 blomkål½ gurka1 färsklök, skivad2 böckling1 citron1-2 dl gräddfil2 msk kaprisKoka ¾ av blomkålshuvudet i lättsaltat vatten och kyl i kallt vatten
Mandeldressing. Mandeldressing. En asiatisk helgrätt som åts nu i helgen. Godare än vad jag först förväntade mig ( asiatisk mat är ingen favvo hos mig) men den gick hem, den gick mer än hem och kommer defenitivt göras om
Mandeldressing. Blötlägg kikärterna i dubbelmängd vatten och en nypa havssalt ca 10 timmar. Skölj och koka i nytt vatten ca 1 timme eller tills ärterna blivit lagom mjuka
Kelpnudelsallad med mandeldressing. Butternutsquash – en kärlekshistoriaBy Katja on May 2, 2013 in buffé, rätter i panna, tillbehör, ungsrätter, Vegetariskt