Blanda mandelmjölmed bakpulver och en nypa salt och vänd ner mandelblandningen i smörkrämen. Mandelbottnen kan användas till allt ifrån goda moussetårtor och gräddtårtor till enklare varianter, där du bara toppar den med vispad grädde och lite färska bär eller frukt
Blanda mandelmjöl, socker och äggvita. Mandelbotten. Den här drömlikt goda bakelsen har en mandelmotten som påminner lite om en biskvibotten, den är täckt med en creamchessefrosting med kolarippel och toppad med knäckiga daimkulor
När pizzan var klar toppade jag den med serranoskinka, ruccola och pinjenötter. Här kommer recept på en annorlunda pizza där botten är gjord på mandelmjöl, sesamfrön och ägg
Kärna ur de mjuka dadlarna och mixa medmandelmjöl till en formbar, krämig massa. Mixa mandelmjöl, kokosolja och agavesirap till en massa som är lätt att forma
Vänd ned mandelmjöl/mixade mandlar och blanda försiktigt men väl. Bred över mandelbotten. Lilla I stod för tårtgarnering, vilket medförde att det försvann ganska många hallon på vägen, haha
Mal mandeln till mandelmjöl och blanda med socker och ovispad äggvita. Tack vare att det är en mandelbotten blir tårtan glutenfri så du kan alltså servera den till de som är glutenintoleranta också, se bara till så att chokladen du ska garnera med är glutenfri
Paj med honungsrostade morötter på knaprigt smakrik quinoa- och mandelbotten. Eftersom jag har köpt hem en hel hög med olika roliga mjölsorter (jag gillar ju att experimentera som ni vet) valde jag att göra pajdegen efter mitt nya favoritrecept med quinoamjöl