Blanda Kesella, grädde och bärmos. Garnera med de resterande bären och låt stå svalt till serveringen. Ta undan ca 15 bär och mosa resten med en gaffel. 5 dl kesella
Börja med att lägga en mandelbotten på ett tårtfat. Bred ut hälften av den vispade grädden över mandelbotten och fördela de marinerade jordgubbarna ovanpå
Mandelbotten. Vispa ihop äggulorna med sockret och blanda ner kesellan. Blanda sedan ihop det med chokladen tills all choklad har smält och det blivit till en härlig smet
Mandelbotten- vispa äggvitorna till ett hårt skum och vänd sedan ner mandelmjöl och socker. Nu är det bara att börja ladda inför en ny vecka, det blir fullt upp med både jobb och kul saker på kvällarna
Börja med att lägga en mandelbotten på ett tårtfat. Bred ut hälften av den vispade grädden över mandelbotten och fördela de marinerade jordgubbarna ovanpå
Det fick bli en mandelbotten som jag blev riktigt nöjd med. Ikväll blir det nog något grillat nötkött, majskolvar, tzatziki gjort på kesella och till efterrätt ska jag försöka mig på att göra en nyttig jordgubbspannacotta
Blanda Kesella, grädde och bärmos. Garnera med de resterande bären och låt stå svalt till serveringen. Ta undan ca 15 bär och mosa resten med en gaffel. 1 1/2 dl Kesella (1% fett)
Blanda Kesella, grädde och bärmos. Garnera med de resterande bären och låt stå svalt till serveringen. Ta undan ca 15 bär och mosa resten med en gaffel. 1 1/2 dl Kesella (1% fett)