Garnera kan du göra precis som du vill, antingen med färska bär eller med rostade mandelflagor. Antingen vi nu råkar vara blonda och blekhyade och heter Svensson eller Casteryd, eller har olika kulör på hud och hår och lystrar till mer exotiskt klingande namn, så är vi faktiskt människor allihop med precis samma värde
Mandelbottnen kan användas till allt ifrån goda moussetårtor och gräddtårtor till enklare varianter, där du bara toppar den med vispad grädde och lite färska bär eller frukt
Garnera med de resterande bären och låt stå svalt till serveringen. Blanda Kesella, grädde och bärmos. Ta undan ca 15 bär och mosa resten med en gaffel
bär och/eller frukt. Tack vare att det är en mandelbotten blir tårtan glutenfri så du kan alltså servera den till de som är glutenintoleranta också, se bara till så att chokladen du ska garnera med är glutenfri
Till dekoration har jag en vegansk havregrädde, frysta körsbär och bipollen. Här har jag gjort en rawfoodkaka med botten på valnötter, mandlar och dadlar
Mandelbotten. Jag garnerade med lite icke tropiska bär för att jag tycker att de är vackrare och de syliga vinbären blev super till den söta mangomoussen
Eller varför inte göra en enkel mandelbotten och bre moussen över den som en enkel moussetårta. Knyt ett band runt och dekorera med de färska bären, tänk på att skära med kniv genom chokladkanten vid servering annars förstörs den lätt, men sen är det bara att njuta
Hallonmoussetårta medmandelbotten. Dekorera med grädde och färska bär. Denna syrligt fräscha moussetårta har verkligen gått hem hos alla i min familj, till o med barnen gillade den fastän den inte är så söt som vanliga moussetårtor brukar vara