Det finns mycket goda recept med kantareller här i arkivet som man kan laga (nypotatissallad med kantareller och bacon, kantarellsås till kött, pasta i olika varianter, små pajer, till pocherat ägg, på Västerbottenspaj och som toast) men jag vill även tipsa om detta sprillans nya recept på kantarellpizza
Jag har provat på en hel del olika versioner av hemmagjorda pizzor och pizzabottnar. När det gäller topping på pizzan är min stora favorit kyckling, trattkantareller och västerbottenost
Hemkomsten till Värmland inledes igår med ett önskat pizzabak med föräldrarna. Jag har gått och varit sugen på hemmagjord pizza nu i flera veckor men inte gjort något åt det
ikväll blev det pizza till kvällsmat (och ett gäng kvällar framöver för den delen). den här pizzan påminner mycket om den min mamma alltid gjort ända sedan jag varit liten
Kersti, underbara Kersti bjöd in hela skocken till pizzabak i år igen. Allt i ett inlägg. Måste först bara få konstatera att när sommaren är som denna är Sverige oslagbart
Att göra sin egen pizza är den bästa fredagsmysmaten tycker vi, i våran lilla familj. Det blev några som såg lite bekymrade ut när ärtskotten låg där över pizzan, men alla tyckte det blev väldigt gott till mammans stora glädje
Mamma gjorde supergod pizza denna kväll med deg och tomatsås enligt detta recept (klicka här). Annars tycker jag också extremt mycket om denna variant pizza (klicka för länk här) som har mindre mängd mjöl (eller det är utbytt till gryn) och sedan ägg, philadelphia och fiberhusk (men det smakar man inte)
Förra lördagen gjorde mamma och jag en hälsosam variant av pizza och JISSES vad god den blev. Låt puttra under tiden du förbereder resten av pizzan, ju längre den står desto godare blir den