Bred en klick smörkräm på hälften av makronerna och täck med den andra hälften. Vispa äggvitan i en annan bunke med en elvisp (börja på låg hastighet och öka efter hand)
Bred en klick smörkräm på hälften av makronerna och täck med den andra hälften. Vispa äggvitan i en annan bunke med en elvisp (börja på låg hastighet och öka efter hand)
Bred en klick smörkräm på hälften av makronerna och täck med den andra hälften. Vispa äggvitan i en annan bunke med en elvisp (börja på låg hastighet och öka efter hand)
Jag tycker inte särskilt mycket om smörkräm i vanliga fall men med frysta hallon (eller något annat fryst bär) blir det en syrlig smörkräm som inte känns så sliskig och som gifter sig utmärkt med de söta makronerna
Riktigt goda, med bra frasighet och god chokladsmak. Vispa ner äggula och hallonsylt. Här är mitt första recept på makroner, eller macarons eller vad man nu ska kalla dem
Bred eller spritsa en klick smörkräm på hälften av makronerna och sätt ihop dem två och två. Vispa äggvitan med elvisp, först på låg hastighet och öka sedan