Makrill med dill recept

Grillad Makrill med dill och pepparrot och senapssås

Grillad Makrill med dill och pepparrot och senapssås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 4 st Makrillfiléermed skinn , (à 150 g) 4 st rödlökar 3 msk olivolja 3 droppe(ar) TABASCO® Original Pepparsås 0 odefinierad salt 2 msk pepparrot, färsk , riven 0,5 kruka(or) dill 0 peppar Senapssås 2 dl smetana 2 msk Grey Poupon Dijonsenap 1 tsk TABASCO® Chipotle Pepparsås 0,5 msk honung 0 odefinierad salt Tillbehör 0 odefinierad färskpotatis 0 odefinierad citron(er) Köp receptet
Inkokt makrill med ättika

Inkokt makrill med ättika

Servera med kokt potatis och stuvad spenat eller som tilltugg till kvällsmackan. 1 kg makrill. 3 kvistar dill
Makrill i ugn

Makrill i ugn

Bottna en ugnsform med spenaten. Blanda ner finskuren dill. Nu är garnmakrillen som finast och det är dags att laga makrill, kokt eller stekt
Inkokt makrill med dillsås

Inkokt makrill med dillsås

Det var egentligen flera månader sedan jag kom att tänka på inkokt makrill. Jag tror inte jag far med osanning om jag säger att jag inte ätit det på säkert femton år
Rökt makrill

Rökt makrill

Senast igår fanns det med två nyrökta makrillar på vår lilla buffé. Rensa fisken och salta den ordentligt med grovsalt
Makrill med kryddtäcke

Makrill med kryddtäcke

Skulle det nu vara så att ni blir sugna på att äta sill istället för makrill så kan ni hitta ett recept på hur dagens sill tillagades här