Tillsätt makrill, ansjovis (ett måste - bästa smakhöjaren) och grovhackade soltorkade tomater. Salta, peppra och sockra tomatpuren, blanda sedan ut den med resten av grönsakerna och makrillen
aubergine. Putsa makrillen fri från alla ben och dra av det yttersta skinnet. Stek makrillen enbart på skinnsidan i en het stekpanna med olivolja och lite salt tills du ser att fisken nästan är genomstekt
rofrukter och grönsaker med makrill i tomatsås och kesoEn annan lunch. Det blev en härlig blandning av paprika i tre olika färger, aubergine, champinjoner, morötter, palsternackor och lök
makrill). De grönsaker som jag grillade var aubergine, olika färger av paprika samt gul lök. . Den här lördagen ville jag bjuda min man och min son på en extra god middag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Rensa den rökta makrillen, lägg på ett ugnsfast fat med kanter. Ta ut aubergineskivorna, lägg upp en på varje tallrik och se till att några mangobitar hamnar överst
Fisk och skaldjur, feta fiskar som lax, makrill, strömming är suveräna. Sparris, broccoli, Squash, aubergine, oliver Spenat, svamp, gurka, all sorts grönsallad, lök, paprika, tomat
Baljgrönsaker är supernyttigt som haricoverts, bönor, spenat, broccoli, zucchini, aubergine, oliver, svamp, sparris, grönsallad, gurka, tomat och avokado samt lök som dock inte växer ovanjord