Koka makaronerna enligt anvisning på förpackningen. pizzakrydda. Blanda makaroner och falukorv. Häll över lök, pizzakrydda och tomatpuré och rör runt någon minut
Häll blandningen över makaronerna. Vispa samman ägg, mjölk, salt, peppar och pizzakrydda. 4 potioner4 dl snabbmakaroner3 dl ost3 dl chorizo, rökt skinka, bacon eller nått liknande i strimlor4 st ägg1 l mjölk1,5 tsk salt1 krm svartpeppar2-3 tsk pizzakrydda4 st stora tomater, i skivor eller en korg cocktailtomater Ugnensvärme - 225 grader. Lägg de okokta makaronerna i en ugnslångpanna (30x40 cm) klädd med bakplåtspapper. 4 dl snabbmakaroner
Koka makaronerna och häll av. pizzakrydda. Smaka av den och i med makaronerna. Slå över tomatkrosset, i med grönsaksbuljongtärning, timjan, pizzakrydda, fryst persilja och en nypa socker
Detta recept använder jag på jobbet till mina "dagisbarn" då lägger jag i lite kokta makaroner innan servering för att få soppan lite matigare och serverar vitlöksbröd till
 Häll i de okota makaroner jämt fördelat. Lägg på finhackad purjolök, falukorv, riven morot, tomat, hackad paprika och toppa med riven ost och pizzakrydda
Häll blandningen över makaronerna. Vispa samman ägg, mjölk, salt, peppar och pizzakrydda. Lägg de okokta makaronerna i en smord ugnslångpanna (30x40 cm). 4 dl snabbmakaroner. 2 tsk pizzakrydda