5 dl makaroner. 1/4 röd paprika. Koka pastan enligt anvisningarna. Under tiden sköljer du grönsakerna, skalar moroten och hackar allt i lagom stora bitar för att din mixer ska kunna mixa dem
Rör ner svamp, skinka, paprika och makaroner i crème fraicheblandningen. Kärna ur och tärna paprikan. Koka makaronerna i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisningar
Tärna paprikan. Det är ju en överdrift att kalla detta för mexikanskt - men litegrann känns det ändå som en mexicoinfluerad variant av vår svenska vardagsfavorit - köttbullar, makaroner och gräddsås
Koka inte makaronerna helt färdigt utan låt de gärna vara halvklara, de kommer att tillagas klart i ugnen och på så sätt får du fin pasta utan att vara sladdrig
Koka makaronerna men inte helt klart. Blanda lite ihop och strö eventuellt lite strimlad röd paprika. Varva makaroner i en smord form med korvstroganoffsåsen